вівторок, 8 лютого 2022 р.

Всесвітній день безпечного інтернету!

    Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Вона відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого. В 2022 році День безпеки в Інтернеті припадає на 8 лютого.
    Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
    День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом.
    Для того, щоб дізнатися, як День безпечного Інтернету відзначається в світі та Україні слідкуйте за хештегами #SID2022 та #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету у соціальних мережах.

Ще багато корисного та цікавого за посиланням Безпечний інтернет

 Також пропонуємо відвідати Школу відповідального батьківства МедіапазлиШкола відповідального батьківства «Медіапазли» спрямована на посилення відповідальності батьків за рівень своєї медіаграмотності та поширення інструментів інфо-медійної грамотності серед своїх дітей.
    Мета онлайн-школи відповідального батьківства «Медіапазли» – за допомогою тем-медіапазлів сформувати родинний медіаландшафт безпечної взаємодії з медіасвітом; мотивувати та навчити батьків та дітей вибудовувати довірливу комунікацію у процесі користування засобами медіа, оволодіти інструментами медіаграмотності та критичного мислення для безпечного перебування у соцмережах (у т.ч. в епоху інфодемії): мислити критично, застосовувати навички фактчеку, аналізувати медіатексти, використовувати онлайн-інструменти для формування навичок медіагігієни, уникати інформаційного отруєння, створювати якісний медіапродукт/медіатекст (на засадах академічної доброчесності, особистісної етики та толерантності) для соціальних мереж, комунікаційних платформ, дистанційних занять в умовах коронокризи, формувати читацьку компетентність, мовний смак тощо.

    Пропонуємо відвідати Центр кращого інтернету


 Безпечна подорож наших малят у країну Інтерляндію




Немає коментарів:

Дописати коментар